web
design

Pentru că La Strada are deja o prezență pe piața din Constanța și o identitate particulară, punctul de plecare a fost locația și atmosfera ei. Chiar dacă am păstrat logo-ul, am avut posibilitatea de a utiliza alte elemente vizuale, precum iconițe, fonturi și culori.

Scopul designului a fost să sugereze o atmosferă urbană, tinerească și relaxată, să ajute clienții să anticipeze experiența oferită de restaurant. Fotografiile cu câteva din preparate, pe care am ales să le păstrăm fără editare, au contribuit mult la atingerea acestui obiectiv, mai ales pentru cei care doresc să comande de la birou sau de acasă.

responsive
design

Afișarea meniului este prioritară pentru vizitatorul website-ului. Considerând caracterul dinamic al conținutului, pagina a fost optimizată pentru multiple scenarii de afișare.

aplicația de
management

Pentru ca website-ul să reprezinte fidel business-ul clientului, a fost necesară o aplicație prin care selecția din meniu poate fi actualizată cât mai simplu, din câteva click-uri. Modelul restaurantului se bazează pe rotația preparatelor în funcție de sezon sau de ingredientele proaspete disponibile. Din acest motiv, este nevoie de flexibilitate pentru modul în care se afișează meniul.

Aplicația creată de noi pornește de la o soluție robustă de bază de date pentru preparate sau meniuri și prețurile lor. Clientul poate apoi să activeze sau să dezactiveze pozițiile din meniu cu minim efort. În acest fel se concentrează pe bucătărie și nu pe gestiunea paginii web.

Client:
Restaurant La Strada – Constanța
Servicii:
Web design, responsive design, aplicație de management
Echipa:
Mojo Studio