SARE
PIPER și
SUFLET

Un grup de antreprenori suceveni și-au propus să ofere un nou model de business în sectorul cateringului și a livrărilor la domiciliu. În mod natural, serviciile lor trebuie complementate de o imagine potrivită și de o aplicație web performantă. Obiectivul a fost crearea unui sistem în care clienții să plaseze ușor și rapid comenzi iar administratorii să actualizeze zilnic meniul și să gestioneze într-un singur loc activitatea.

CERCETAREA
 IDENTITĂȚII

Pentru a construi instrumentele potrivite am cercetat specificul afacerii, punctele de diferențiere și filozofia companiei. Primul pas a fost căutarea unei denumiri care să reflecte viziunea și abordarea către piață, iar din variantele explorate, opiniile tuturor s-au îndreptat către Sare, Piper și Suflet, pe scurt sarepiper.ro. În această fază am decis și paleta de culori, una vie și proaspătă.

DESIGN
 LOGO

Direcția creativă a pornit de la logo. Din cele 10 variante propuse, cel câștigător a fost inspirația pentru celelalte elemente ale identității.

BRANDING

Pornind de la setul de culori ales și de la Logo, am creat celelalte elemente accesorii de branding și am propus forma de prezentare a diferitelor materiale. Linia fluidă din logo a fost complementată de geometria texturilor. Ingredientele pentru identitatea digitală au fost pregătite.

WEB 
DESIGN

Pagina web a fost proiectată pentru accesul facil la informații și pentru a susține aplicația de comandă. Pe lângă vizualizarea meniului zilei, clienții pot configura și comanda un abonament fitness din trei click-uri. Administratorii pot să planifice oferta pe zile sau chiar săptămâni în avans pentru că meniurile afișate sunt actualizate automat de aplicație.

APLICAȚIA DE 
MANAGEMENT

Pentru a realiza aplicația de administrare am analizat toate operațiunile din firmă. Scopul principal a fost eficiența pentru că preluarea digitală a comenzilor trebuia să fie mai rapidă și ușoară decât soluția „pixul și hârtia”. În aplicație este simplu să adaugi preparate în baza de date să configurezi din două click-uri meniurile pe următoarele zile și să gestionezi comenzile din ziua respectivă, de la preluare și până la livrare.

Client:
Sare, piper și suflet
Servicii:
Cercetarea identității, logo, branding, web design, aplicația de management
Echipa:
Mojo Studio & Hard Task
Slider item
Slider item